Bij Optimus Festum bent u ook aan het juiste adres voor consultancy op het gebied van permanente en tijdelijke inrichtingen van terreinen, logistieke processen en creëren van soepele verkeersstromen. Optimus Festum heeft veel ervaring op het gebied van het gebruik door mensen van eigen en openbare terreinen.

Optimus Festum denk graag met u samen na hoe de ervaring en belevenis door zowel uw eigen gasten alsmede omwonenden en overige belanghebbenden kan worden verbeterd. Hierbij wordt nadrukkelijk stilgestaan bij het logisch gebruik door deze groepen zodat diversen verkeersstromen optimaal de bestemming kunnen bereiken. Optimus Festum doet dit voor zowel vaste evenementenlocatie, incidentele evenemententerreinen alsmede als onderdeel van ons 'Hét Fullservice Concept'. Wanneer de basale inrichting van het terrein alsmede de omgeving in orde is, zijn wachttijden en files veel te vermijden. Graag ondersteunen wij u ook in het opstellen van de benodigde veiligheids- & verkeersplannen als onderdeel van de evenementenvergunning.

Door het logisch ontwikkelen van eigen en openbare publieke ruimten en gebruik van juiste materialen kan de afwikkeling van verkeersstromen beter afgehandeld worden. Hiermee bewaakt u de veiligheid van uw bezoekers, omwonenden, belanghebbende partijen en milieu en verhoogt u de tevredenheid van uw gasten. Vaak kunt u ook uw parkeercapaciteit eenvoudig verhogen door simpele aanpassingen, wat u extra inkomsten en klanttevredenheid kan opleveren.